Erhverv

Gennem vore mange års erfaring i branchen er Ladings Gardiner stærke på gardinløsninger til erhverv.


Vi deltager også gerne i byggemøder på erhvervs projekter. Når vi rådgiver tidligt i byggefasen giver det erfaringsmæssigt den bedste totalløsning og et tilfredsstillende slutresultat. Der kan spares tid og penge når der skabes en behageligt arbejdsmiljø med god trivsel fra start.

Vi har bl.a. været med til at lave løsninger, der øger effektivitet og velvære på flere arbejdspladser kva rådgivning ang. solafskærmning til erhverv. For at opretholde et effektivt og godt arbejdsklima, er det vigtigt at minimere ubehageligt sollys, der generer øjne og giver genskin i computerskærme.


Vi sikrer jer en optimal løsning, som er skræddersyet til jeres virksomhed og jeres behov. Vi tænker løsningen igennem – sammen med jer. Vi tænker sikkerhed, energibesparelse og velvære. Vi har flammehæmmende produkter, varmereflekterende produkter, luftrensende produkter og meget andet som er vigtigt at tage højde for allerede fra start, når et erhvervsprojekt skal igangsættes.Vi kan også sørge for tryk eller broderi af firmalogo på udvalgte produkter.


  1. Vi deltager gerne i samarbejdet om jeres erhvervsprojekt.
    Ring gerne på Tlf. 75 56 79 75